Wie zijn wij

Geïnspireerd door mijn jeugd en de fantastische asado’s uit Argentinië ging ik thuis gekomen enthousiast aan de slag met het grillen van de heerlijkste gerechten. Vele ervaringen rijker kwam ik er achter dat de bestaande BBQ modellen verre van optimaal zijn. Ten eerste zat ik altijd boven de hitte van het vuur het vlees om te draaien op een wiebelding en was ik aan het einde zelf ook redelijk verhit. Het was lastig het vlees te laten rusten en om de hitte goed te doseren. Ook bleek mijn nieuwe BBQ al snel gebreken te hebben ondanks de aanzienlijke prijs en het gerenommeerde merk.

DSCN5380
DSCN5378

 

Na het grillen had de BBQ geen functie meer. Hij leende zich niet voor een kampvuur, terwijl dat nu juist zo gezellig is. Al snel stond mijn schuur vol met spullen waar ik niet echt blij van werd. Terwijl ik aan het overdenken was hoe ik mijn verjaardagsfeest zou kunnen vieren kreeg ik op een mooie zomeravond de ingeving voor de Noble Grill. Ik maakte eerst zelf een eigen ontwerptekening en gaf een smid de opdracht geheel naar mijn persoonlijke wensen de eerste Noble Grill te maken.

Het resultaat is een unieke combinatie van een royale vuurschaal en verstelbare BBQ-grill. Robuust, tijdloos en multifunctioneel en het hele jaar door bruikbaar.
Vrienden en familie waren zo enthousiast dat er direct een paar bestellingen werden gedaan. En zo is het avontuur van Noble Grill begonnen. De Noble Grill is verstelbaar in hoogte en draaibaar om zijn eigen as (zie afbeelding). Dit heeft het voordeel dat je de temperatuur goed kan regelen en niet boven de hitte hoeft te hangen wanneer je de groenten, vlees of vis op het rooster legt of eraf haalt. Hierdoor blijf je ook als Grillmeister fit en kan je ook zelf genieten van het moment, de sfeer en ook van een lekkere steak.

Het rooster is in Europa met de hand op maat gelast en daardoor sterk en duurzaam. Door de grote omvang van de Noble Grill kunt u makkelijk grote hoeveelheden tegelijk grillen. Daarom is hij ook ideaal te gebruiken voor feesten en partijen. De Noble Grill is geschikt voor hout en houtskool en kan dus na het grillen gebruikt worden als vuurschaal waarin hout gestookt wordt.

We leveren nu onze Noble Grill aan particuliere en zakelijke gebruikers. Waar de Noble grill ook wordt ingezet. Het bijzondere effect van gezelligheid en verbondenheid blijft. Met de Noble Grill ga je back to nature en de essentie van het leven; samen eten en daarna genieten van de warmte van het vuur en elkaar.

Wie kiezen voor de Noble Grill? Mensen die waarde hechten aan traditie en tijdloze gezelligheid.